Ubica sve unaprijed isplanirao: Bizarni razlozi za stravično ubistvo u Banjaluci

Dalibor Mandić (36) do detalja je isplanirao monstruozno ubistva Ariela Bogdanovića (28), a koje je počinio sinoć u blizini Univerzitetskog kampusa u Banjaluci, piše Srpskainfo.

Mandić i Bogdanović su bili zaposleni u jednoj banjalučkoj firmi i poznavali su se, ali je ubici smetalo to što se radne kolege nisu htjele družiti sa njim.

– Upravo ta izopštenost na poslu je motiv ubistva. On je juče ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odjeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak sakrio u kampusu i otišao da čeka Bogdanovića kada krene sa posla – otkriva izvor.

Kada je Bogdanović završio sa poslom i krenuo kući, ubica ga je pratio te ga prvi put napao kod TC Delta.

– On je tu nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobjeći od ubice i trči prema benzinskoj pumpi. Zbog uboda je vjerovatno već bio slab i tu pada, a zatim mu prilazi Mandić i više ga puta ubada nožem, pred brojnim svjedocima – kaže sagovornik.

Dodaje da nakon toga Mandić bježi u dvorište studentskog kampusa, a gdje je ranije sakrio ruksak.

– Tu se presvlači, a crveni duks i drugu odjeću baca u kantu za smeće. On zatim bježi prema stanu u kojem je živio – ističe sagovornik i dodaje da je nož bacio u Vrbas, gdje će ga danas tražiti ronioci.

Prema njegovim riječima, policija je uz pomoć snimaka sa kamera rekonstruisala njegovo kretanje i on je pronađen u kući u naselju Starčevica, gdje je i uhapšen.

Ostavite komentar: