Pijani vozači pravili nesreće: Jedan se autom zakucao u parkirana vozila

Policija je u odvojenim akcijama uhapsila dvojicu vozača koji su pod uticajem alkohola učestvovali u saobraćajnim nesrećama na području Policijske uprave Doboj.

Prvo je 6. septembra oko jedan čas iza ponoći uhapšen N. R. koji je skrivio nesreću na parking ispred “Sportske dvorane” u Derventi kada je automobilom “VW Tuareg” udario u parkirana vozila. U ovoj nesreći pored auta uhapšenog oštećeni su i “mercedes”, vlasništvo P.S. iz Prnjavora i “alfa romeo“, vlasništvo G.B. iz Derventa.

“Izvršenim alkotestiranjem N. R. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,85 g/kg i on je lišen slobode”, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Istog dana na lokalnom putu u mjestu Donji Klakar kod Broda, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali S.G. sa područja opštine Brod koji je upravljao mopedom “Max” i S.B. sa područja opštine Brod, koji je vozio “reno”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio S.G. i njemu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Brod  odakle je upućen u dobojsku bolnicu.

Kod S.B. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 56 g/kg, piše Srpskainfo.

Ostavite komentar: