Pali na granicama: Uhapšene četiri osobe po potragama

Službenici Jedinice granične policije Zvornik uhapsili su lice čiji su inicijali N.Z. nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici zbog krivičnog djela teška krađa.

Ovo lice kontrolisano je juče prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu Šepak i predato je službenicima Sudske policije Bijeljina, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Službenici Jedinice granične policije Gradiška uhapsili su u petak, 4. decembra, državljane BiH čiji su inicijali A.DŽ. i V.T, prilikom ulaska u zemlju, a na osnovu raspisanih potraga.

Za licem A.DŽ, koje je kontrolisano na prelazu Gradiška, banjalučka policija je raspisala potragu zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i ono je predato policiji u Banjaluci.

Lice V.T. je kontrolisano je na prelazu Gradina i ustanovljeno je da je za njim Policijska uprava Gračanica raspisala potragu zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Istoga dana, službenici Jedinice granične policije Višegrad uhapsili su na prelazu Vardište, prilikom ulaska u BiH, lice inicijala P.T, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog krivičnih djela prevara i iznuda.

Uhapšeni državljanin BiH predat je službenicima MUP-a Republike Srpske.

Ostavite komentar: