Pacijent iz Prnjavora stabilno, ostaje na daljem liječenju

Zdravstveno stanje pedesetosmogodišnjeg muškarca M.P. koji je jutros u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci dovezen sa višestrukim posjekotinama po glavi i frakturom lobanje, stabilno je i ostaje na daljem liječenju i praćenju, saopšteno je večeras iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

U saopštenju se navodi da je M.P. jutros u 8.25 časova vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prnjavor dovezen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i zbrinut i hospitalizovan u Službi za neurohirugiju.

Prema riječima dežurnog ljekara u Službi za neorohirurgiju Dragoslava Brkića, pacijent je primljen sa višestrukim posjekotinama po glavi i frakturom lobanje, a njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno i ostaje na daljem liječenju i praćenju u tom centru.

“Večernje novosti” objavile su večeras da je petnaestogodišnji učenik Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Kulaša, kod Prnjavora, napao domara te škole sa više udaraca sjekirom, nanijevši mu teške povrede na glavi.

 

Izvor:(RTRS)

 Ostavite komentar: