Ovo je napadač koji je poginuo u sačekuši na Slavišu Krunića: Policija na tragu drugog ubice

U obračunu koji se sinoć dogodio na porodičnom imanju Slaviše Krunića ubijen je napadač Željko Kovačević.

Izvor iz istrage otkriva da je policija i na tragu drugog napadača, te da bi ubistvo trebalo biti rasvijetljeno u potpunosti.

Kovačević je odranije poznat policiji. Nedavno je hapšen zbog iznude novca od vlasnika jednog poznatog banjalučkog restorana.

Banjalučanin Željko Kovačević  optužen je da je od vlasnika poznate banjalučke roštiljnice “Kod Muje” Amira Smailagića na ime zelenaških kamata na datu pozajmicu iznudio 24.800 KM.

Optužnicu protiv njega, koja ga tereti za zelenaštvo, nedavno je podiglo banjalučko Okružno javno tužilaštvo, a potvrdio Osnovni sud u Banjaluci.

Uhapšen je i u februaru 2011. godine u akciji “Strijelac”, a policija je na porodičnom imanju pronašla 452 predmeta za koja se sumnjalo da su ukradena.

Kovačević je zbog ovoga u međuvremenu osuđen prvostepenom presudom na pet godina zatvora. On je ranije pravosnažno osuđen na 11 godina zatvora zbog razbojništva, a u KPZ Foča odležao je devet i po godina.

Nakon toga zbog provala je osuđen na pet godina zatvora, ali nije upućen na izdržavanje kazne, jer mu Osnovni sud u Banjaluci nije otkucao rješenje presude, zbog čega je jedan sudija disciplinski kažnjen.

Policija takođe utvrđuje motiv napadača.

 

Izvor:(SrpskaInfo)

Ostavite komentar: