“Otišao si, a nismo se pozdravili”: Zavladala tuga nakon pogibije mladog motocikliste

Motociklista Bojan Baćić (21) iz Stanara poginuo je u četvrtak naveče kada se motociklom suzuki sudario s “golfom 5” u mjestu Ostružnja Gornja u blizini svoje kuće.

U ovoj nesreći, kako  je potvrđeno, vozač “golfa” Veljko S. i njegova supruga Draženka S. prošli su s lakšim povredama. Prema prvim informacijama, motociklista koji je išao iz pravca Stanara prema Doboju izlazeći iz krivine prešao je u suprotnu saobraćajnu traku i sudario se s automobilom.

Međutim, tačan uzrok stravične nesreće utvrdiće policijska istraga. Usljed siline udara motociklista je odbačen nekoliko metara dalje te je na mjestu nastradao, dok je automobil odbačen na bankinu na drugoj kolovoznoj traci.

U Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale učesnika nesreće, kazali su da se sudar desio na regionalnom putu Stanari – Doboj oko 19.40.

“Policija je obavila uviđaj na mjestu nesreće, a povrijeđeni V.S. i D.S. prevezeni su u Dom zdravlja u Stanarima, gdje su se ljekari izjasnili da su oni lakše povrijeđeni. Uzrok i druge okolnosti pod kojima se desila nesreća biće poznati nakon istrage”, kazala je Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Mladi Baćić, kako saznaju Nezavisne, bio je strastveni ljubitelj dvotočkaša i član Moto-kluba “Alpha Team” Doboj.

Za njega poznanici imaju samo riječi hvale te su se nakon tragedije sa nevjericom opraštali od njega na društvenim mrežama.

“Bio si najsjajnija, najbolja ‘zvijezda’ našeg kluba. Sada si na nekom drugom mjestu, ali tvoj sjaj nikada neće biti neprimjetan, nego ćeš sa neba kao naša zvezda sijati još jače, a tvoj osmijeh će zauvijek odjekivati u našim srcima!”, napisali su, između ostalog, iz MK “Alpha Team” Doboj.

Zahvalili su mu za, kako su istakli, predivne dane kojima je uljepšao njihove živote i svu dobrotu koju je dijelio s njima.

“Sada si anđeo koji će zauvijek paziti na nas sa nekog boljeg mjesta, sa mjesta gdje pravda postoji! Otišao si, a nismo se pozdravili, nismo ti stigli reći koliki si čovjek zaista bio, ali ovo nije zbogom, nije zauvijek. Čast nam je što si bio dio nas, deo naših života, čast nam je što smo imali takvog prijatelja, čast nam je što smo te poznavali, ali nam je neizmjerno žao što te nismo uspjeli sačuvati. Nismo te uspjeli sačuvati od zla, ali ti obećavamo da ćemo te sačuvati od zaborava”, napisali su iz MK “Alpha Team”.

Ostavite komentar: