Osumnjičenom pozlilo nakon hapšenja: Miletić završio u bolnici nakon što je ubo jednu osobu

Dragan Miletić kojeg terete da je jednu osobu ubo nožem, a drugu udario flašom u glavu, nakon hapšenja je prevezen u bolnicu jer mu je pozlilo i nalazi se u teškom stanju, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Prema nevzaničnim ifnromacijama njemu je pozlilo dok je bio u polciji. Prevezn je u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske iz kojeg je saopšteno da je u teškom stanju.

“Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje dr Dragana Rakanovića pacijent D. M. je teškog opšteg stanja. Pacijent je operisan zbog krvarenja oko moždanih struktura, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne”, naveli su iz UKC Republike Srpske

U Okružnom tužilaštvu Banjaluka su potvrdili da su obaviješteni o pogoršanju zdravstvenog stanja osumnjičenog Dragana Miletića.

“Osumnjičeni nije bio sproveden na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo jer je došlo do pogoršanja njegovog zadravstvenog stanja. O tiome je dežurni tužilac obavijšten 2. aprila od strane policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka. Istovremeno, tužilac je obavješten da je navedeno lice radi ukazivanja ljekarske pomoći smješteno u UKC RS Banja Luka”, rekli su u tužilaštvu.

Istakli su da će osumnjičeno lice biti ispitano na okolnosti počinjenog krivičnog djela kada njegovo zdravstveno stanje bude to dozvoljavalo.

Miletić je drogiran prvo flašom u glavu udario Sašu Ć. iz Kozarske Dubice, a potom nožem u grudi ubo Dragana S. iz Banjaluke.

Sve se desilo u jednom lokalu u banjalučkom naselju Paprikovac, a sukobu je prehodila svađa. Miletić je od ranije poznat po sličnim i teškim krivičnim djelima, te da je u više navrata hapšen.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije saopšteno da je D.M. iz Banjaluke, uhapšen zbog sumnje da je flašom u glavu udario S. Ć. iz Kozarske Dubice, zatim nožem u grudi ubo D.S. iz Banjaluke u ugostiteljskom objektu u ovom gradu.

Ostavite komentar: