Očevidac ispričao detalje nesreće na auto-putu: Čuo sam jauke žene koja je bila zaglavljena VIDEO

Lice inicijala D.K. iz Srbije smrtno je stradalo u saobraćajnoj nesreći na auto-putu “9. januar” u mjestu Okolica, opština Prnjavor.
On je sa automobilom “pežo” probio zaštitnu ogradu, dok je suvozač zadobio tjelesne povrede i zbrinut je u Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske.
Mještani koji žive u blizini auto-puta “9. januar”, čuli su strašan udarac. Jedan od njih kaže da je za vrijeme udara bio u štali, kako kaže, kada je izašao i pogledao šta se desilo prizor je bio strašan. Čuo je jauke ženske osobe, riječ je o suvozaču koja je bila pri svijesti.
“Ona nije mogla sama da izađe, jer su vrata bila zaglavljena, a ubrzo je naišao konvoj vojske koji su se zaustavili i žensku osobu izvadili iz auta, zatim je stiglo vozilo Hitne pomoći koje je nesrećnu ženu prevezlo u Prnjavoru, a zatim u Banjaluku”, kaže očevidac, prenosi K3.Silina udara je bila toliko jaka da je vozilo probilo zaštitnu ogradu.
“Krenuo sam iz grada vidio sam skup ljudi, išao sam po dijete u školu, vidio sam gore Hitnu, mještane, gore auto na auto-putu. Nažalost jedno lice je smrtno stradalo, drugu osobu je vozilo hitne prevezlo u svjesnom stanju, čuli smo jauke”, kaže još jedan očevidac.

Ostavite komentar: