Očajna majka traži kćerku! Nestala Savka Nastić iz Bijeljine, da li ste je vidjeli!?

Policijska uprava Bijeljina poziva građane ukoliko primijete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona ”122”.

Naime, Policijskoj stanici Janja, od strane njene majke prijavljen  je nestanak lica sa fotografije, Savke Nastić, rođena 1983. godine u Bijeljini, nastanjena u Modranu.

Prema izjavi majke,  radi se o licu koje je evidentirano u Centru za mentalno zdravlje i ista ne koristi propisanu  terapiju. Savka je nižeg rasta, visine oko 150 centimetara, crne duže kose, oči smeđe boje, vitke građe, pravilnog  oblika lica, nosa i usana, na oba uha u donjem dijelu gdje se nalaze minđuše ima vidljiva oštećenja u vidu rasjekotine koja je zarasla.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo, pišu Nezavisne.Ostavite komentar: