“Nisi iznad zakona”: Sonja Bašić se oglasila nakon presude Halidu Muslimoviću

Halid Muslimović osuđen je u Osnovnom sudu u Banjaluci na novčanu kaznu od 1.110 maraka zbog premlaćivanja nekadašnje ljubavnice Sonje Bašić iz Melburna.

Popularnog “Plavog čuperka”, optužnica tereti za nanošenje tjelesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti. U optužnici se navodi da je 27. jula 2018. godine na putu od Kozarca ka Banjaluci u autu verbalno i fizički napao Bašićevu s kojom je bio u ljubavnoj vezi. Više puta ju je udario šakom u lice i u jednom trenutku je zaustavio vozilo i za kosu je izvukao sa mjesta suvozača i bacio na beton, da bi je opet ugurao u auto “pežo 607” i odvezao do Banjaluke, udarivši je više puta. Nakon što mu je rekla da će sve prijaviti policiji prijetio joj je riječima: “Znaš li ti ko sam ja, vozaću te u gepeku, mrak će te progutati”.

Bašićeva je posvjedočila da je napad uslijedio nakon što je od Muslimovića tražila da joj vrati skoro 400.000 KM koje mu je tokom trogodišnje veze uplatila preko Western uniona. Muslimović je tvrdio da priča o dugu nije tačna. Negirao je optužbe, navodeći da mu je sve napakovano, te da je Bašićeva u kritično vrijeme bila pijana.
“Halid je osuđen! Kriv! Ostaje mu mrlja. To je bio moj cilj. Danas nek ti bude škola da nisi iznad zakona”, rekla je Sonja Bašić za Express.

S obzirom da je oštećena u ovom postupku upućena na parnični postupak vrlo je vjerovatno da ovo nije konačan epilog pravne borbe Sonje Bašić protiv Halida Muslimovića.

Ostavite komentar: