Nesrećnu staricu ugušio dim! Komšije sumnjaju da je smrtonosni požar izazvala svijeća

Starica Mira Š. (81) nastradala je u požaru koji je tokom vikenda izbio u njenoj kući u mjestu Malešić kod Zvornika, potvrđeno je za Srpskainfo.

“Nesretana starica je živjela sama u kući, a komšije su se brinule o njoj. Ujutru, kad su krenuli da je obiđu, vidjeli su da iz kuće izbija dim. Odmah ih je to uplašilo, te su pomisili na ono najgore. Njihovi strahovi su bili opravdani”, istakao je jedan od komšija.

Prema njegovim riječima, sumnja se da je požar u kući izazvala svijeća, ali će daljom istragom biti utvrđeno da li je zbog toga došlo do širenja vatre u njenoj kući.

Iz Policijske uprave Zvornik  je saopšteno da je u nedelju, oko 7.40, Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je da je u kući u zvorničkom mjestu Malešić pronađeno tijelo M.Š.

“Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici PS Kozluk, koji su izašli na lice mjesta i tom prilikom utvrdili da je došlo do požara u kući, usljed čega je smrtno stradala M.Š”, naveli su iz policije.

Portparol Policijske uprave Zvornik, Miljan Bobar, rekao je da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Ostavite komentar: