Neobična nesreća na putu Banjaluka – Jajce: Dva kamiona se zaglavila u mjestu Tijesno

Na regionalnom putu Banjaluka-Jajce danas se dogodila neobična saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva kamiona.

Fotografiju udesa koji se desio u mjestu Tijesno objavljena je na društvenoj mreži Facebook, a kako mu je i sam naziv, ovaj lokalitet je zaista tijesan za ulaz u kanjon Vrbasa, na relaciji Banjaluka–Jajce, jer se neposredno uz korito Vrbasa uzdiže okomita i visoka stijena.
Inače, ovaj regionalni put svjedok je brojnih nezgoda, nerijetko automobili slete i u Vrbas, a kao što se može vidjeti na fotografiji, u ovom slučaju dva kamiona su se zaglavila.
Prema komentarima na internetu, na svu sreću niko nije povrijeđen u ovoj nezgodi, a pričinjena je pretpostavlja se manja materijalna šteta.

Inače, u posljednjem izvještaju BIHAMK-a navodi se da je povećana opasnost od odrona na dionicama koje vode kroz usjeke. Izdvajamo putne pravce: Sarajevo-Foča, Konjic-Mostar, Jajce-Banja Luka, Bugojno-Novi Travnik, Rogatica-Višegrad i Turbe-Karanovac.
“Vozače se upozoravamo i na mjestimično jake udare vjetra. Apelujemo na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i da vožnju prilagode uslovima na putu”, javlja BIHAMK, piše hayat.ba.

Ostavite komentar: