Neko se ponovo “ozbiljno šalio”: Lažna dojava o bombi u prostorijama DNS

Policijska uprava Istočno Sarajevo zaprimila je danas dojavu o postavljenoj bombi u prostorijama DNS, ali nije bilo precizirano u kojoj opštini, te je poslije pregleda svih kancelarija ove stranke na području Sarajevsko-romanijske regije utvrđeno da je dojava bila lažna.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo Srni je rečeno da im je danas oko 13 časova dojavljeno da je podmetnuta bomba u prostorijama DNS, ali nije precizirano u kojoj opštini, zbog čega su pregledane sve kancelarije DNS na području koje operativno pokriva ova policijska uprava.

U policiji su naveli da je o navedenom događaju obaviješten dežurni tužilac, a da policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja je izvršila krivično djelo lažna dojava.

Prethodno je iz DNS saopšteno da su policiji upućene lažne dojave o postavljenim bombama u prostorijama ove stranke u opštinama Pale, Sokolac, Istočno Sarajevo i Rogatica. Iz ove stranke su naveli da s punim poštovanjem prema instituciji MUP-a očekuju identifikaciju i privođenje pravdi osoba koje su dostavile lažnu dojavi i time uznemirili građane četiri opštine.

Ostavite komentar: