“Neka te anđeli čuvaju”: Prijatelji se opraštaju od momka koji je stradao u padu aviona

Nakon vijesti da je Igor Ivanović tragično izgubio život prilikom pada aviona na Kozari, njegovi prijatelji na vremenskoj liniji na društvenoj mreži Fejsbuk, potresnim porukama se opraštaju od njega.

Za avionom u kojem je nastradao Igor Ivanović tragala je policija Republike Srpske, jedinice Žandarmerije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, zajedno sa Republičkom upravom civilne zaštite, lokalnim lovcima, građanima i planinarima.
Potresne poruke se ređaju u nizu, a njegovi najbliži prijatelji su vidno potreseni, piše Srbija Danas.

“Vječna ti slava brate i sokolovi te čuvali…”, piše u poruci koja je upućena poginulom Igoru.
Ljudi koji su mu bliski, kažu da je bio divan momak, nasmijan i da je uvijek svakome pomagao, a da je avione je volio više od svega.

“Neka te anđeli čuvaju…”, najčešća je rečenica koju možete vidjeti, a njegovi drugari još uvek ne mogu vjerovati da ga više nema i da ga je “nebo odnijelo”.
Podsjetimo, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS danas su pronašli avion, koji je juče nestao iznad Omarske.

Avion i dva člana posade koji su juče nestali na području planine Kozara u vlasništvu je firme “STS Avijacija” iz Beograda. Reč je o firmi koja se i na području Srbije nekoliko puta bavila istim poslovima, odnosno bacanjem tableta protiv bjesnila lisicama.
U avionu koji je nestao u Republici Srpskoj, bili su državljanka Rumunije (31) i državljanin Srbije (34).

Ostavite komentar: