Nasilniku stavljene lisice na ruke! Udario u policijsko vozilo, pa pokušao pregaziti policajca

Dobojska policija uhapsila je juče Amira Mašića (25) iz Maglaja osumnjičenog da je 26. marta napao policajce koji su ga je pokušali zaustaviti, udarivši prvo svojim automobilom u službeno policijsko vozilo u kojem je bio jedan policajac, a zatim pokušao udariti i policajca koji je bio pored vozila.

Sve se desilo oko 17.10 časova u mjestu Donja Paklenica kada je policijska patrola pokušala zaustaviti “audi” kojim je upravljao velikom brzinom, a nakon ovog incidenta osumnjičeni muškarac je bio pobjegao, te se nekoliko dana krio ali ga je juče policija pronašla i uhapsila.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, za prijavljenog A.M. , kojeg terete za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, postoji osnov sumnje da se prilikom kontrole saobraćaja oglušio o naredbu policijskih službenika da zaustavi audi kojim je upravljao a na kojem su bile nepripadajuće registarske oznake.

“Audijem je udarilo u službeno vozilo marke pežo a zatim sa direktnom namjerom da napadne policijskog službenika usmjerilo vozilo prema istom, što je policijski službenik izbjegao. Nakon navedenog lice inicijala A.M. se velikom brzinom udaljio regionalnim putem u pravcu Ševarlija, područje grada Doboja”, naveli su iz policije.

Nakon kriminalističke obrade on je danas predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, pišu Nezavisne.

Ostavite komentar: