Nakon hapšenja Mirnese oglasio se njen prijatelj: Para nema, uz tebe sam kraljice

Mirnesa Bešlić, koju njemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu. Kako javlja Bild, obruč se stezao oko Mirnese, a juče je uhapšena na aerodromu.

Mustafa Mujo Osmanović je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom zvanom Miki. Tokom potrage za ženom koja je optužena za krađu milion evra Mujo je često objavljivao njihove zajedničke snimke što je izazvalo pažnju javnosti.

Nakon privođenja od strane njemačke policije, Mustafa je kratko napisao: “Para nema, uz tebe sam kraljice. Ljubi te tvoj drug Herr Mujo”, a postavio je i pjesmu pod nazivom “Njemački policajci”.

Podsjetimo, njemački su mediji juče prenijeli da se žena porijeklom iz Busovače predala policiji, a informacija o nestalom novcu još nema.

Prema informacijama do kojih smo došli jedan od razloga predaje je i ugrožena bezbjednost Mirnese S. Bešlić koju su tražili kriminalci iz regiona znajući da ima veliku količinu novaca. Inače njemačka policija za informaciju o Mirnesi tokom bjekstva nudila je nagradu od oko 37.000 evra.

Ostavite komentar: