Mrtav pijan puškom prijetio Banjalučaninu

Mladen B. (62) iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je mrtav pijan puškom prijetio Nenadu D. (45) iz Banjaluke kojeg je zatekao na njivi u blizini njegove kuće.

Prema saznanjima do kojih je došao SrpskaInfo portal, Nenad je iznajmio njivu u mjestu Bistrica kod Gradiške i za vikend ju je uređivao, kada je naišao Mladen.

– Mladen mu je zaprijetio puškom i pitao šta on tu radi i što je došao. Čovjek se prepao i sve to prijavio policiji, koja je ubrzo uhapsila Mladena. Međutim, alkotestiranjem je utvrđeno da je imao čak 3,24 promila alkohola u krvi – rekao je izvor SrpskaInfo portala.

On je dodao da ranije nije bilo nikakvog sukoba između njih, niti se njih dvojica poznaju. Motiv napada je vjerovatno to što je Mladen bio mortus pijan.

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović rekla je, navodeći inicijale, da je Mladen osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja.

– Policajci su uz potvrdu oduzeli pušku od M. B, a osvim okolnostima upoznat je dežurni tužilac – pojasnila je Divljanovićeva.

 Ostavite komentar: