Motociklisti povrijeđeni u nesrećama: Prebačeni na liječenje na UKC RS

U dvije odvojene nezgode koje su se dogodile sinoć povrijeđena su dvojica motociklista koji su prebačeni na Univerzitetski-klinički centar (UKC) RS.

Kako je jutros saopšteno iu Policijske uprave Mrkonjić Grad, na magistralnom putu Čađavica-Rogolji, u mjestu Podbrdo, opština Mrkonjić Grad juče oko 19.50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali N.R. iz Mrkonjić Grada sa motociklom jamaha i G.G. iz Mrkonjić Grada sa traktorom IMT 533.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio vozač motocikla N.R. kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske”, dodaje se u saopštenju.

Kako se pojašnjava uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Istovremeno, u ulici Gavrila Principa, opština Šipovo sinoć oko 20.30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.K. iz Šipova sa putničkim automobilom kedi i maloljetnik iz Šipova sa motociklom jamaha.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrede je zadobio maloljetni vozač motocikla kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Šipovo, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske”, dodaje se u saopštenju.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Šipovo. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Ostavite komentar: