Mladiću zabijen nož u oko, napadač pobjegao! Detalji nesvakidašnje drame na svadbi u Banjaluci

Policija traga za napadačem koji je sinoć ispred svadbenog salona “Delfina” u banjalučkom naselju Motike nožem teško ranio mladića, potvrdio je za Srpskainfo dežurni tužilac OJT Banjaluka Vukašin Kondić.

Dodaje kako je tokom svadbenog veselja došlo do sukoba porodica i robine mlade i mladoženje.
“Jedan muškarac je zadobio teže povrede i ovo djelo će najvjerovatnije biti kvalifikovano kao teška tjelesna povreda, a druge okolnosti se još utvrđuju, jer je bilo više sukoba između robine mlade sa jedne i mladoženje sa druge strane, ali se nije radilo o težim povredama”, objasnio je Kondić za Srpskainfo.
Slučaj je policiji prijavljen sinoć, a povrijeđeni mladić prebačen je u Urgentni centar UKC Republike Srpske gdje mu je ukazana pomoć. Policija je nakon obračuna u svadbenom salonu obavila uviđaj i razgovarala sa svjedocima u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti krvavog obračuna.
U svadbenom salonu “Delfina” su za Srpskainfo kratko potvrdili da se dogodio sukob u kojem je povrijeđena jedna osoba i prebačena u UKC RS, ali da detaljnije informacije ne znaju, jer se “sve brzo odigralo”.
Prema izjavama očevidaca, sukobu je navodno prethodila svađa oko muzike.
“Svadba je bila manja i sve je bilo u redu dok se u jednom trenutku nisu posvađali oko muzike. U tom naguravanju navodno je kum nožem ubo mladića u oko”, ispričao je za Srpskainfo jedan od gostiju na svadbi.

Ostavite komentar: