Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći, troje povrijeđeno

GRADIŠKA – Rade Lisica (25) iz Gradiške je poginuo, a tri lica su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u gradiškom mjestu Nova Topola.

Potvrđeno je to za “Nezavisne novine” iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, odakle su precizirali da se tragedija, oko 3.30 časova, dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Gradiška.

U slijetanju, a potom i prevratanju BMW-a, kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Gradiške, teško su povrijeđena dva lica, te su hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci. Još jedno lice je lakše povrijeđeno.

Nezavisne novine” nezvanično saznaju da su teško povrijeđeni vozač Bojan Obradović i putnik Veselka Boškalo – Obradović (24), a lakše povrede konstatovane su putniku Milanu Lisici (20). Mladić koji je poginuo, kako saznajemo, bio je suvozač u vozilu.

Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrdila je da je uviđaj obavio dežurni tužilac Siniša Vranješ.

“Dežurni tužilac naložio je da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem da se utvrde uzroci saobraćajne nezgode, uključujući i obdukciju, koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci”, navela je Miletićeva.

 Ostavite komentar: