Lopovu stavljene lisice na ruke: Ukrao piće u Jezeru pa uhapšen u Neumu

27.12.2023. | 13:28

Е.Z. iz Jezera uhapšen je juče u Neumu zbog sumnje da je iz jednog ugostiteljskog objekta u Jezeru ukrao alkoholna i bezalkoholna pića u vrijednosti od oko 800 KM, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Krađa je prijavljena 1. decembra a kako je prijavio oštećeni, čiji objekat se nalazi u mjestu Ljojići, u objekat je nasilno provaljeno.

“Odmah po saznanju da je izvršeno krivično djelo, a na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih informacija, policijski službenici Policijske stanice Jezero došli su do saznanja da postoje osnovi sumnje da je izvršilac navedenog krivičnog djela Е.Z. iz Jezera za kojim su raspisali potragu“, stoji u saopštenju.

Е.Z. je juče lociran na području Neuma, te je od strane policijskih službenika Policijske stanice Neum uhapšen.

“Istog dana policijski službenici Policijske stanice Jezero izvršili su prihvat lica lišenog slobode. O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičeni licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo ‘Teška krađa'“, stoji u saopštenju.