Krali katalizatore na području Banjaluke, pa bježali od policije

Banjalučka policija je juče, nakon potjere na području grada, uhapsila A.B. i S.S. zbog osnova sumnje da su počinili više krađa.

Nezvanično, uhapšeni su Adis Bećirović (34) iz Tuzle i Selver Smajić (34) iz Živinica zbog sumnje da su krali katalizatore na području Banjaluke.

Njima je nakon krađa policija ušla u trag te ih je nakon potjere uhapsila u blizini prijedorske petlje.

Policija je saopštila da je juče oko 10,50 časova, policija došla do saznanja da su A.B. i S.S. u prethodnom periodu počinili više krivičnih djela na području Banjaluke, te da upravljaju vozilom marke „audi A4“.

– Nakon što je uočeno navedeno vozilo u kojem su se nalazili A.B. i S.S., policijski službenici su izdali svjetlosno i zvučno naređenje da zaustave vozilo, na šta su se lica oglušila i dala se u bijeg – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Nakon potjere, policajci su ih sustigli i uhapsili.

Kod A.B. i S.S. su pronađeni i oduzeti premeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela krađa.

O svemu je obaviješten dužurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

– Zbog nasilničke vožnje, nepostupanja po naređenju policijskih službenika i vožnje sa nepripadajućim registarskim oznakama protiv S.S. biće podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu – naveli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

A.B. i S.S su osumnjičeni da su u prethodnom periodu na teritoriji Republike Srpske, BiH i Distrikta Brčko počinili više krivičnih djela.

 

Izvor:(Glas Srpske)

 Ostavite komentar: