Kradljivce strpali iza rešetaka: Provaljivali u stanove i odnosili sve što im dođe pod ruke

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad identifikovali su dva lica iz Zenice čiji su inicijali N.Š. i A.Č, za koje se sumnja da su provalili u tri stana i ukrali zlatni nakit, satove, parfeme i određenu količinu novca.

Lice N.Š. je uhapšeno, dok se za A.Č. traga, saopšteno je iz Policijske uprave Markonjić Grad. Ova lica su osumnjičena da su u utorak, 8. septembra, u Ulici Nikole Tesle u Mrkonjić Gradu iskoristila odsustvo vlasnika i provalila u dva stana odakle su ukrali zlatni nakit, satove i određenu količinu novca.

Istog dana su ova dva lica u Šipovu u Ulici Nikole Tesle provalila u privatni stan i ukrala određenu količinu novca, veću količinu alkoholnog pića, parfeme, nakit i video-kameru.

Po naredbi Osnovnog suda Mrkonjić Grad i Opštinskog suda Zenica, juče je obavljen pretres stana, drugih prostorija i pokretnih stvari koje koristi lice N.Š. i tom prilikom pronađeni su i oduzeti ručni satovi, alkoholna pića, parfemi, određena količina novca, te provalnički alat. Prilikom pretresa, u dvorištu kuće koju koristi osumnjičeno lice, pronađen je zasad indijske konoplje.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenim izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjena krivična djela.

Ostavite komentar: