Komentarisali vožnju pa dobili batine

PRIJEDOR – Prijedorčane Dragana Rodića (23), Dragana Davidovića (40), Gordana Mrđu (21) i Banjalučanina Dejana Milinovića (20) uhapsili su u utorak pripadnici Žandarmerije Policijske uprave Prijedor zbog sumnje da su pretukli tri osobe iz Prijedora, od kojih je jedna maloljetna, a jedna zadobila teške povrede.

Kako saznaju “Nezavisne novine”, tog dana je tridesetosmogodišnjak iz Prijedora bio ispred svoje garaže sa bratom i njegovim maloljetnim sinom, kada je kroz njihovu, Prvomajsku ulicu prošao FIAT u kojem su bili nepoznati muškarci.

Kako nam je ispričao izvor blizak istrazi, Prijedorčani koji su bili u dvorištu kuće prokomentarisali su FIAT koji je prošao.

“Ti komentari odnosili su se na vožnju, vjerovatno brzinu, i između sebe su komentarisali kako na taj način mogu ubiti nečije dijete”, rekao je naš izvor.

Dodao je da je vjerovatno prozor bio otvoren pa su osobe koje su se vozile u autu to čule i FIAT se vratio u rikverc do dvorišta kuće ispred koje su stajali Prijedorčani.

“Muškarci su zatim izašli iz auta i došlo je do prepirke, a zatim i do fizičkog obračuna”, naveo je naš izvor.

Nakon tuče, nepoznati muškarci sjeli su u automobil i otišli, a slučaj je prijavljen prijedorskoj policiji, kojoj nije dugo trebalo da pronađe osumnjičene.

Kako saznajemo, tridesetosmogodišnjak ispred čije kuće se desio incident teško je povrijeđen, hospitalizovan je i zadobio je i potres mozga.

Njegov četrdesetšestogodišnji brat i šesnaestogodišnji bratić, koji su se nalazili u dvorištu, takođe su zadobili povrede, ali nisu zadržani u bolnici.

Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi Prijedor, nakon prijave da je oko 19.20 nad tri osobe izvršeno krivično djelo, za manje od dva sata identifikovali su i uhapsili D.R., D.D., G.M. iz Prijedora i D.M. iz Banjaluke.

“Povrijeđenima je medicinska pomoć ukazana u Opštoj bolnici Prijedor, a lice koje je zadobilo teške tjelesne povrede zadržano je na daljem liječenju”, naveli su u policiji.

O svemu je upoznat postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, a nad uhapšenima je u toku kriminalistička obrada.

 

Izvor:(Nezavisne novine)Ostavite komentar: