Iz pištolja ubio suprugu, pa presudio sebi! Ubica iz Foče kćerki najavio svirepi zločin

15.05.2024. | 10:40

Tijela Radomira Andrića (69) i njegove supruge Mileve (61) pronađena su u njihovoj kući u naselju Rataja kod Foče, a prema nezvaničnim informacijama muž je iz pištolja ubio suprugu, pa presudio sebi!

Kako saznaje ATV na to ukazuju i prvi rezultati istrage kojima je utvrđeno da je Radomir prije zločina telefonom pozvao jednu od svojih kćerki i saopštio joj da ”više neće biti ni njega ni nje”, misleći na svoju suprugu.

Uplašena kćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava. Nažalost stigao je prekasno. Zatekao je zaključana vrata kuće, a kako mu niko nije otvarao razvalio je vrata, ušao unutra i zatekao tijela supružnika.

”U kući su pronađena dva tijela sa ranama od vatrenog oružja, a kraj je zatečen pištolj. Sve ukazuje na ubistvo i samoubistvo, ali su istražne radnje i dalje u toku”, kaže izvor ATV-a.

Iz PU Foča ranije saopšteno da su tijela pronađena juče oko 17:00 časova nakon prijave policiji. Na lice mjesta izašli su službenici Policijske uprave Foča, zajedno sa službom Hitne medicinske pomoći. Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje i kriminalistička policija.

Naložena je obdukcija koja će biti obavljena u Univerzitetskoj bolnici Foča.

Poziv u pomoć

Ukoliko vam je potrebna psihološka pomoć javite se Centru za zaštitu mentalnog zdravlja koji djeluje kao dio Doma zdravlja u Banjaluci.

Kontakti CZMZ za pružanje podrške stanovništvu:

Kontakt telefon CZMZ: 051/230-240 (Centrala)

Mobilni telefon za savjetovanje: 065/560-759

Skype savjetovanje – adresa za skype: CZMZ Banjaluka