Ima i povrijeđenih! Automobil se zapalilo u vožnji, požar se proširio na njivu

Jedna osoba je povrijeđena kada se, u mjestu Povelič kod Srpca, zapalio automobil “seat”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Kako se dodaje, vatra se sa “seata” proširila na VW “kedi”, te na njivu, gdje je pričinjena velika materijalna šteta.

“Policijskoj stanici Srbac, 10.07.2021. godine oko 17.25 časova prijavljeno je da je u mjestu Povelič, opština Srbac, došlo do požara na njivi i da gori pokošena pšenica. Požar je ugašen od strane Teritorijalne vatrogasne jedinice Srbac, a uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, kojom prilikom je utvrđeno da je došlo do samozapaljenja putničkog automobila marke “seat” kojim je upravljala Z.G. iz Srpca, a sa kojom se u vozilu nalazio i suvozač J.G. iz Srpca, te je u jednom momentu ispod vozila počela da gori vatra.

Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a požar se proširio na parkirano vozilo marke VW “kedi” koje je djelimično nagorjelo, kao i na njivu, kojom prilikim je izgorjelo oko 30 dunuma pokošene pšenice”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Dodaje se da je u požaru povrede zadobio suvozač J.G, te da je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 6.000 KM. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Ostavite komentar: