Gorjela skoro do smrti! Žena koju je zapalio nevjenčani suprug i dalje se bori za život

Stanje žene M. M. (33) koju je prije sedam dana nevjenčani suprug Branislav Stanivuković (43) polio benzinom i zapalio i dalje je nepromijenjeno, a ona je još uvijek životno ugrožena te priključena na aparat za mehaničku ventilaciju potvrđeno je za Nezavisne iz UKC RS.

Kako je rečeno, ona je na Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske 20. jula primljena sa opekotinama koje su zahvatile oko 50 odsto tjelesne površine.

U saopštenju se navodi da je pacijentkinja hospitalizovana na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i da su sve prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem krajnje neizvjesne.

Stanivukoviću je za ovo monstruzno djelo određen pritvor, a sve se desilo kod Laktaša u blizini kuće njene majke i to naočigled njene maoljetne kćerke. Takođe i kuću njene majke Stanivuković je zapalio prije par godina.

Kobnog dana prema nezvaničnim informacijama bila je na poslu, kada je on nju pozvao telefonom i prijetio, te joj rekao da dođe majčinoj kuće jer ju je zapalio. Kada je nesrećna žena došla sa kćerkom i vidjela da joj nije zapaljena kuća, navodno se uputila nazad sa kćerkom pješice.

Stanivuković ih je pratio te na jednom dijelu ceste ženu polio benzinom i zapalio.

Ostavite komentar: