Gdje je Drago (29) posljednji put viđen: Policija se oglasila o nestanku vojnika iz BiH

29.03.2024. | 11:16

Fočanska policija intenzivno traga za Dragom Tanaskovićem (29) iz Čajniča, pripadnikom Oružanih snaga BiH, koji je nestao 26. marta ove godine.

U PU Foča navode da je nestanak prijavljen u PS Čajniče 28. marta u osam časova ujutro.

”Nestali je posljednji put viđen uvidom u video nadzor javnih površina opštine Foča na lokaciji ”Južni most slobode” na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26. marta oko 21 čas”, saopštila je PU Foča.

Dodaju da je Drago srednje građe, visok je oko 175 centimetara, ima smeđu kratku kosu, smeđe oči, srcolik oblik lica. Na sebi je imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike.

”Policijska uprava Foča apeluje svim građanima ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona 122”, saopštila je PU Foča.

Tanaskovićeva porodica oglasila se u medijima navodeći da je Dragu 25. marta oko ponoći policija zadržala na ispitivanju u PS Foča, te da mu se od tada izgubio svaki trag. Kako navode iz policije im je rečeno da je Drago pušten sutradan u 21.05 časova, ali da se više nije vratio kući.

U policiji te navode nisu željeli da komentarišu.

Porodica se plaši najgoreg i moli sve ljude koji imaju informacije o Dragi da im to dojave na broj 065 469 690.