Epilog drame u Banjaluci! Tri migranta primljena u UCK RS, jedna osoba kritično

Tri migranta primljena su danas u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi, a jedan od njih je prebačen u salu za reanimaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene, rečeno je u UKC-u.

Sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u 15.15 časova dovezena su tri pacijenta iz nepoznate zemlje porijekla.
Dežurni ljekar Urgentnog centra Nikola Bojić je rekao da su primljeni sa povredama zadobijenim u saobraćajnoj nezgodi. Bojića je naveo da je jedna pacijent primljen u salu za reanimaciju Urgentnog centra i sve dalje prognoze su preuranjene.
“Pacijenti čiji su inicijali S.Š. i N.H. su primljeni u Dnevnu bolnicu Urgentnog centra i u toku je dijagnostička obrada. Njihovo zdravstveno stanje je za sada stabilizovano i zadržani su na opservaciji”, rekao je Bojić.
Migranti su danas narušili javni red i mir u banjalučkom naselju Lazarevo, rekla je Srni portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić.
Ona je navela da je u toku je utvrđivanje činjenica i okolnosti ovog događaja”, rekla je Mučibabićeva. U banjalučkom naselju Lazarevo migranti su krali sladoled, a kada je pozvana policija jedan od njih je pokušao da udari policajca i počeo da bježi i tada ga je udario automobil, objavile su “Nezavisne”.

Ostavite komentar: