Duga lista grijehova žestokog momka iz Banjaluke

Banjalučanin Danijel Trivalić, koji je uhapšen jutros nakon što je odbacio ručnu bombu i fantomku, poznat je policiji od ranije, a u prošlosti je hapšen zbog više krivičnih djela.

Policija je u novembru prošle godine u automobilu Trivalića “audi A4” pronašla oružje i druge predmete, koji se mogu koristiti prilikom izvršenja krivičnih djela. Tada su zaplijenjeni „škorpion“, crni ruksak, crna kapa, rukavice i bijeli peškir.

U međuvremenu, Trivalić je osuđivan zbog više krivičnih djela, od zloupotrebe droga do nasilničkog ponašanja.

U septembru 2012. u Osnovnom sudu Banjaluka Trivalić je osuđen na tri mjeseca zatvora zbog neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

U februaru 2011. godine osuđen je na uslovnu kaznu od godinu dana zbog posjedovanja naoružanja.

Danijel Trivalić / Foto: Facebook

U stanu koji je koristio optuženi pronađena je poluautomatska puška CZ, ručna bomba M-52, 45 komada puščanih metaka kalibra 7,9 milimetara i RAP sa četiri okvira.

Osuđivan je i zbog nasilničkog ponašanja na 10 mjeseci zatvora.

Trivalić je u septembru 2012. godine uhapšen zbog napada na Dragu V. i demoliranja kafića “Mika” u ulici Dragiše Vasića u banjalučkom naselju Nova varoš.

– Na platou ispred “Mog marketa” prodajem mlijeko godinama, a tako je bilo i u subotu ujutro. Odjednom su se stvorila dvojica mladića i iz čista mira me prvo počeli psovati, a zatim bacati stolice na mene. Tukli su me stolicama, nogama i šakama po glavi i tijelu. Mislio sam da ću umrijeti. Posebno me boljelo to što je stotinu ljudi stajalo i gledalo kako me tuku i niko mi nije htio pomoći – ispričao je tada napadnuti Drago V.

Danijel Trivalić je hapšen i u maju 2012, nakon oružane pljačke zlatare u Jajcu, ali je poslije potvrde alibija pušten da se brani sa slobode.

 

Izvor:(SrpskaInfo)

 

Ostavite komentar: