Dragan Lukač: Intenzivna istraga u vezi sa ubistvom Slaviše Krunića

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da se intenzivno sprovodi istraga u vezi sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, kao i potraga za učesnikom u tom ubistvu /Benedijem Đukanovićem/, koji je u bjekstvu.

“Radimo na dosta drugih tragova, ali, s obzirom na to, da je ta istraga veoma aktuelna, ne mogu da pričam o nekim drugim detaljima”, rekao je Lukač novinarima. On je naveo da raspisana potjernica i za drugim napadačem /Nedeljkom Dukićem/ koji je učestvovao u pokušaju ubistva novinara BN Televizije Vladimira Kovačevića.

“Radi se na tom slučaju. Ne mogu reći da li sada imamo određene tragove, ali na tom planu sarađujemo sa policijama u okruženju i šire”, rekao je Lukač.

On je dodao da je nedavno na auto-putu kod Banjaluke pronađeno 65 kilograma marihuane, a ne droga vrijedna pola miliona KM, kako su napisali pojedini mediji.

“Ta marihuana ne može da vrijedi pola miliona nigdje u svijetu, već, kada se rasparčava na ulici, negdje 60.000, 70.000 KM. U vezi s tim slučajem traje intenzivna istraga i postoji razlog zašto tu informaciju nismo objavili. Javnost će o tome biti informisana na vrijeme”, rekao je Lukač.

 

Izvor:(SRNA)Ostavite komentar: