Dopuna izvještaja u vezi sa ubistvom Damira Ostojića u Banjaluci

Protiv Miloša Obradova sa Pala podnesena je dopuna izvještaja Republičkom javnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i teško ubistvo u pokušaju na štetu Sandre Јošić iz Banjaluke.

– Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podnijeli su Republičkom javnom tužilaštvu, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala dopunu izvještaja protiv M.O. sa Pala zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i teško ubistvo u pokušaju na štetu Sandre Јošić iz Banjaluke – saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Navodeći samo inicijale, u saopštenju iz MUP-a se navodi da se Obradov sumnjiči da je sa Stefanom Samardžijom i još jednim nepoznatim licem 5. septembra prošle godine izvršio pomenuta krivična djela u Banjaluci.

Iz MUP-a Srpske naglašavaju da se istraga na ovom predmetu nastavlja.

Srna nezvanično saznaje da se Miloš Obradov nalazi u pritvoru u KPZ Zenica, zbog sumnje da je sa Srećkom Trifkovićem učestvovao u ubistvu sarajevskih policajaca, dok se Stefan Samardžija nalazi u pritvoru u KPZ Banjaluka zbog ubistva Damira Ostojića.

 

Izvor:(SRNA / RTRS)

 

Ostavite komentar: