Dolijao Marokanac: Ovako je uhapšen osumnjičeni za ubistvo Berovića VIDEO

MUP Srbije objavio je video snimak hapšenja Marokanca osumnjičenog da je ubio Jasmina Berovića u sarajevskom naselju Otes.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su državlјanina Maroka S.E.D. (1989), osumnjičenog da je, sa još nekoliko osoba, učestvovao u ubistvu državlјanina Bosne i Hercegovine J.B. u Sarajevu 17. novembra”, navodi se u opisu video snimka.
Osumnjičeni je lociran i uhapšen u hostelu u Beogradu, gdje se skrivao u, kako se pretpostavlјa, namjeri da pobjegne u neku od zemalјa u regionu.
Hapšenje je rezultat saradnje Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo sa MUP-om Republike Srpske, MUP-om Republike Srbije, Federalnom upravom policije i  Obavještajno-bezbjednosnom agencijom.S.E.D. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo.
U toku je procedura izručenja osumnjičenog nadležnim organima u Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz MUP-a Srbije.
Podsjećamo da je u Sarajevu 17. novembra ubijen Jasmin Berović, a teško su povrijeđeni Husein Džilić i Tarik Džamalija nakon što su ih napali migranti.


Ostavite komentar: