Djevojka stradala u nesreći kod Banjaluke: Vozači “pežoa” i autobusa zbrinuti u UKC Srpske

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Mrkonjić Grad, u mjestu Rekavice, poginula je Milijana D. (31).

Ona je bila suvozač u automobilu “pežo” vlasništvo privatne firme kojim je upravljala Aleksandra M. (31).

Osim Aleksandre M, u nesreći je teško povrijeđen i vozač autobusa “Bočac tursa”, Stefan V.

Teško povrijeđeni su preveženi u UKC Republike Srpske.

U odgovoru za Srpskainfo iz UKC navode da su sve daljnje prognoze oko zdravstvenog stanja teško povrijeđenih preuranjene.

“Prema riječima načelnice Urgentnog centra UKC Republike Srpske dr Slavice Zeljković pacijenti za koje ste poslali upit su inicijalno zbrinuti, a u toku su dijagnostičke procedure. Sve dalje prognoze su preuranjene”, naveli su iz UKC RS.

Podsjetimo, nesreća je banjalučkoj policiji prijavljena oko 10.50. Tokom uviđaja utvrđeno je da su u nesreći učestvovali automobil “pežo” i autobus.

“Policijski službenici PU Banjaluka obavljaju uviđaj na licu mjesta saobraćajne nesreće koja se dogodila danas oko 10.50 na magistralnom putu Banjaluka – Mrkonjić Grad, u mjestu Rekavice, u kojoj su učestvovali autobus i putnički automobil. U ovoj saobraćajnoj nesreći putnik u automobilu je stradao, a oba vozača su zadobila teške tjelesne povrede i prevezeni su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske”, naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz banjalučke Vatrogasne brigade još ranije su saopštili da su i oni učestvovali u spašavanju povrijeđenih.

Ostavite komentar: