“Djeca su vrištala i trčala”: Očevici ispričali detalje stravičnog udesa kod Prnjavora

Predrag Milanović jutros je sa suprugom krenuo na posao, te su u blizini moje kuće sudario sa kombijem punim đaka i poginuo je.

Ovako za Srpskainfo počinje priču jedan od očevidaca stravične nesreće kod Prnjavora, i čovjek koji pomagao povrijeđenim poslije nesreće.

“Probudio sam se rano i sjeo da popijem kafu, kad sam začuo eksploziju. Kao da je neko bombu bacio. Odmah sam se spremio i izašao ispred kući i vidio kako djeca vrište i trče prema meni”, ispričao je sagovornik Srpskainfo. Dodaje da se djecu vrištala kako se desila nesreća, govorili mu da zove Hitnu pomoć i plakali su govoreći da su i oni povrijeđeni.

“Djeca nisu bila krvava ali su govorili da su se ugruvali. Odmah smo sin i ja otrčali do mjesta nesreće i tu smo zeteklo “audi” koji je bio potpuno uništen”, kaže sagovornik. Dodaje da je za volanom odmah prepoznao Predraga i njegovu suprugu koji žive u njegovoj blizini.

“Pokušali smo ga izvući, ali nismo mogli. Morali smo slomiti sjedalo i izvukli smo ga kroz zadnja vrata. On nije bio pri svijesti, al je bio živ. Veoma je loše izgledao, išla mu je krv iz uha, nosa i usta i imao je tešku povredu grudnog koša”, ističe ovaj očevidac.

Prema njegovim riječima, Predragova supruga je bila povrijeđena, al nije bila krvava.

U stravičnoj nesreći  koji se jutros dogodila u mjestu Štrpci kod Prnjavoru stradao je vozač “audija”  Predrag Milanović, koji se sudario sa kombijem koji je prevozio učenike. U nesreći je povrijeđeno deset učenika.

Ostavite komentar: