Detalji užasa kod Prnjavora: Supružnici krenuli na posao, a kobna nesreća ih zauvijek rastavila

Četrdesetpetogodišnji Predrag M. iz derventskog sela Drijen, poginuo je u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći u Štrpcima kod Prnjavora.

I samo pukom srećom izbjegnuta je još veća tragedija kada se njegov “audi” sudario sa školskim autobusom u kojem je bilo jedanaest đaka. Djeca su lakše povrijeđena, baš kao i Radmila J. M. (35), koja se, kao suvozač, nalazila u “audiju” sa nastradalim suprugom.

Milovanović je upravljajući “audijem” stradao u sudaru sa minibusom koji je prevozio učenike, a kojim je upravljao Alen Vidović (40).

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nastoje da rasvijetle uzrok saobraćajnog udesa, koji se dogodio u petak oko 6.40, u zaseoku Ada, na lokalnom putu u Štrpcima.

“Do sudara je došlo na vrlo nepreglednoj krivini, uskog i urušenog puta, gdje su vozači često zaslijepljeni suncem, pa je i zbog najmanje nepažnje, dolazilo do brojnih udesa. Oba vozila su oštećena, a pogotovo je slupan prednji dio vozača ‘audija’, koji je, nažalost, smrtno stradao. I prije vatrogasaca mještani su uspjeli da ga izvuku iz slupanog vozila, transposrtuju kolima Hitne pomoći, ali je smrt bila brža. Inače, prizor sa mjesta nesreće je bio užasan i šokantan. Nije bilo lako umiriti djecu koja su, uz stres i povrede, vrištala suočena i sa smrću ‘audijevog’ vozača”, kaže izvor Novosti upućen u nesreću.

Tužilac je naložio preduzimanje istražnih radnji i mjera na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće. Naložena je i obdukcija stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, najavili su iz Okružnog tužilaštva.

Dvoje djece ostalo bez oca

Bračni par u dvije susjedne opštine znaju kao vrlo dobre ljude i ugledne domaćine u svom domaćinstvu u derventskom selu Drijen, a stalan posao su umali u Prnjavoru. Predrag u “Topinoksu” a Radmila u jednoj Poljoprivrednoj apoteci. I tog jutra su zajedno krenuli na posao i ne sluteći da će ih Predragova smrt zauvijek rastaviti.

Iza njega su, uz suprugu, ostali i dvoje njihove maloljetne djece, majka, sestra i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Ostavite komentar: