Detalji teškog sudara: Četvoro povrijeđeno, saobraćaj bio obustvaljen skoro tri sata

Četiri osobe su povrijeđene, od kojih jedna teško, u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Kušlat.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo “opel astra” kojim je upravljao N.L. i putničko vozilo “audi” kojim je upravljao M.G.

“Vozači navedenih vozila, kao i putnik u vozilu marke ‘audi’ su zadobili lake tjelesne povrede, dok je suvozač u navedenom vozilu M.G. zadobio teške tjelesne povrede konstatovane od strane dežurnog doktora u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik”, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Tokom vršenja uviđaja, od 18,20 do 21,10 časova je trajala potpuna obustava saobraćaja za sva vozila.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja protiv vozača N.L.

Ostavite komentar: