Detalji monstruoznog ubistva: Evo sa koliko udaraca sjekirom je sin usmrtio majku, pa zapalio njeno tijelo

Dosadašnja istraga pokazala je da je M. V. (18) sa najmanje dva udarca sjekirom usmrtio majku S. V. (50) u njihovoj porodičnoj kući u Bijeljini, saznaje Srpskainfo.

Nakon što je ubio majku, M. V. je zapalio njeno tijelo i kuću, kako bi prikrio dokaze.

– Odmah nakon što je ugašen požar na tijelu su primjećene povrede zbog čega je naređena i obdukcija tijela. Daljom istragom utvrđeno je da on nju najmanje dva puta udario sjekirom u glavu i da je ona tom prilikom zadobila povrede glave i mozga od kojih je preminula na licu mjesta – rekao je izvor Srpskainfo.

Ovo monstruozno ubistvo se desilo juče u 8 časova i mjestu Velika Obarska kod Bijeljine.

U OJT Bijeljina rekli su da je S.V. preminula  usljed teške povrede glave i mozga, koje povrede su joj nanesene udarcima sjekirom.

– Za smrt se sumnjiči njen sin M.V. (18). Nakon što je nastupila smrt oštećene, osumnjičeni je zapalio njeno tijelo. On je i uhapšen – rekli su u juče u OJT Bijeljina.

Izvor Srpskainfo pojasnio da za sada nije poznato šta je motiv ovog ubistva, a očekuje se da bi uskoro moglo biti više informacija.

Ubici će biti predložen pritvor, a u koliko on bude sarađivao sa policijom i tužilaštvom moglo bi se saznati zbog čega je odlučio da majku ubije na ovako brutalan način.

Ostavite komentar:

88nnd4crj7