Detalji incidenta u kafiću: Pijan pesnicom udario policajca, pa ga tukao nogama i bacao flaše

Policija je uhapsila Srđana S. iz Kneževa nakon što je napao i udario policajca u punom lokalu u tom mjestu i to nakon isteka radnog vremena, potvrđeno je Nezavisnim.

Sve se desilo u noći sa subote na nedjelju, a kako je potvrđeno, takođe je priveden i vlasnik kafića Siniša V. koji je dobio prekršajne, ali i krivičnu prijavu za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, u kafiću je bilo 100 gostiju, a kada je patrola ušla u  kafić S. S. je počeo da ih vrijeđa i psuje.

Izvor Nezavisnih rekao je da je osumnjičeni policajca zatim udario pesnicom. Osim toga policajca je tukao i nogama te na njega bacao flaše, te nanio mu teške povrede. Policija ga je savladala i muškarac je uhapšen.

Povrijeđeni policajac prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gdje zadržan ali juče nije bio životno ugrožen.

Iz PU Banjaluka, navodeći inicijale učesnika , saopšteno je da se incident desilo tokom kontrole  ugostiteljskog objekta u Kneževu koji je radio po isteku radnog vremena.

U lokalu je, kako navode, bilo oko 100 gostiju, a tokom kontrole S. S.  je vrijeđao policajce,  a zatim i napao i povrijedio policajca. “Policijski službenik je zbrinut na UKC RS”, potvrdili su u PU Banjaluka.

Navode da S.S.terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

S.S. je nakon hapšenja alkotestiran i utvrđeno je da u krvi ima oko 1,17 promila alkohola.

Takođe su naveli da protiv vlasnika kafića S. V. osim izvještaja za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, podnijela i dva zahtjeva za porketanje prekršajnog postupka zbog ometanja državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija i posluživanje alkohola.

Ostavite komentar: