Detalji akcije “Venera” u Banjaluci: Stric i bratić prodavali marihuanu

Siniša Gatarić (44) i njegov bratić Nemanja Gatarić (24) uhapšeni su u policijskoj akciji “Venera” zbog sumnje da su se bavili prodajom narkotika, otkriva Srpskainfo.

Podsjetimo, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, realizovali su operativnu akciju  „Venera“ koja je usmjerena na sprečavanje i otkrivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

“U toku ovih aktivnosti izvršeni su pretresi na tri lokacije na području Banjaluke, koje koriste osumnjičeni, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto ukupno oko 400 grama marihuane, puška, određena količina municije, digitalna vaga, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela”, pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Takođe, na jednoj od lokacija, pronađena je i improvizovana prostorija sa opremom za vještački uzgoj marihuane.

Izvor Srpskainfo pojasnio da je da policija došla do informacija da se Siniša i Nemanja Gatarić bave prodajom narkotika.

“Prilikom pretresa većinu oduzete droge policija je pronašla kod Siniše. Takođe, kod njega je pronađena i puška”, pojasnio je izvor Srpskainfo.

On je dodao da je oprema za proizvodnju droge pronađena na gornjoj etaži Sinišine kuće.

Ostavite komentar: