Četiri osobe lišene slobode: Policija zaplijenila 1,5 kilograma marihane

Četiri osobe uhapšene su na podrčuju Brčko distrikta zbog neolaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a tokom pretresa na pet lokacija pronađeno je više od kilogram marihuane i veća suma novca, saopšteno je iz Policije Brčko distrikta.

Ove osobe uhapšene su u policijskoj akciji “Štit dva”, koja je provedena juče po naredbama Osnovnog suda i pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta.

U prostorije brčanske policije privedeno je ukupno šest lica nad kojima je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega su slobode lišena četiri neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, dok je za jednim raspisana potraga.

Tokom pretresa na pet lokacija na području distrikta pronađeno je i privremeno oduzeto: 1,5 kilograma marihuane, dvije drobilice, jedna digitalna vaga, šest mobilnih telefona, 16.740 KM, 3.455 evra, 11.150 mađarskih forinti i 30 hrvatskih kuna, zatim razna dokumentacija i drugi predmeti u vezi sa izvršenjem krivičnog djela.

Lica lišena slobode će uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima biti predata u dalju nadležnost Tužilaštva Brčko distrikta.

Ostavite komentar: