Braneći gazdu pas ugrizao komšiju

TESLIĆ – Pas Teslićanina, kojeg je napao komšija, osvetio se napadaču ugrizavši ga za nogu.

Komšijska svađa, koja je u jednom teslićkom selu juče izbila zbog zemljišta, izmakla je kontroli pa je intervenisala i policija, a posla je bilo i za ljekare.

“Mještanin Luka V. (44) osumnjičen je da je nasrnuo na svog komšiju Milorada G. (55) u blizini Miloradove kuće. Miloradu su nanesene lakše povrede po tijelu, odnosno po glavi, leđima i stomaku”, otkrivaju izvori “Nezavisnih novina” upućeni u detalje istrage ovog nesvakidašnjeg incidenta.

Kako dodaju izvori, Luka je potom krenuo svojoj kući, ne sluteći šta će se ubrzo desiti.

“U blizini je stajala Miloradova kćerka, koja je na povocu držala psa bez zaštitne korpe. U pitanju je lovački pas pasmine balkanac. On se, prema zasad dostupnim informacijama, istrgnuo iz njenih ruku te krenuo za Lukom i ugrizao ga za nogu”, kažu sagovornici “Nezavisnih novina”.

Iz policije su, uz navođenje inicijala, saopštili da je Policijskoj stanici Teslić u utorak prijavljeno da je na području te opštine Luka V. fizički nasrnuo na Milorada G.

“Miloradu su nanesene lake povrede, koje su konstatovane u Domu zdravlja Teslić”, rekli su iz policije, uz navođenje inicijala.

Isti dan se, međutim, u Dom zdravlja Teslić obratio i Luka V. sa povredom na lijevoj nozi, koju je, kako se navodi, zadobio od ugriza Miloradovog psa.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da ovaj slučaj ima obilježja krivičnih djela tjelesna povreda i izazivanje opšte opasnosti”, naveli su iz policije.

Kako Nezavisne novine saznaju, za nanošenje povreda, nezvanično saznajemo, terete Luku V., dok suparničku stranu sumnjiče za izazivanje opšte opasnosti pošto u kritičnim trenucima pas nije imao korpu na njušci.

 

Izvor:(Nezavisne novine)

 

 

Ostavite komentar: