Bivšoj ženi pucao u glavu pred djecom! Detalji strašne porodične tragedije u BiH

Prava porodična tragedija dogodila se proteklog ponedjeljka u poslijepodnevnim satima u Sanskom Mostu, kada je 43-godišnji muškarac teško ranio u glavu 38-godišnjakinju, inače bivšu suprugu, a prema nezvaničnim informacijama, sve se dogodilo u prisustvu njihovo dvoje maloljetne djece.

Ovaj događaj se odigrao u stambenoj zgradi koja se nalazi u Ulici Meše Selimovića, u neposrednoj blizini autobuske stanice u ovome gradu, a ranjena žena je u životnoj opasnosti hitno transportovana u Kliničko univerzitetski centar u Banjaluci.
Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je došao u stan gdje živi njegova bivša supruga, a svađa između njih dvoje završila se kobno, a navodno je on i ranije nagovještavao ovakav scenario.
“Policija je obavještena o pucnjavi koja se dogodila u 16 sati. Riječ je o bivšim supružnicima, a u ovome događaju muškarac je pucao iz vatrenog oružja i radi se o ručno izrađenom pištolju, tzv. kuburi. Žena je zadobila teške tjelesne povrede i upućena je u Banjaluku na hospitalizaciju. Muškarac je uhapšen, a tužilac je ovo djelo okvalifikovao kao krivično djelo pokušaja ubistva”, kazao je Ale Šiljdedić, portparol policije USK.
U Domu zdravlja Sanski Most su nam potvrdili kako je žena imala prostrijelnu povredu glave i da je odmah, u pratnji anestizologa, kolima hitne pomoći upućena u Banjaluku. Prema posljednjim informacijama, tokom protekle noći njeno zdravstveno stanje je bilo stabilno i ona se nalazila u svjesnom stanju.

Ostavite komentar: