Bazen sa pokrivačem nikada nije stigao: Osoba iz Zenice prevarila Bilećanina preko interneta

Policija iz Bileće identifikovala je osobu iz Zenice čiji su inicijali S.K. za koju postoji osnovana sumnja da je prevarila LJ.I. iz Bileće preko jedne kupoprodajne platforme na internetu.

“Policijskoj stanici Bileća je 29. jula prijavljeno da je lice LJ.I. iz Bileće prevareno putem onlajn platforme za kupoprodaju, odnosno da je od nepoznatog lica naručilo bazen sa pokrivačem čija je vrijednost 222 KM sa dostavom, te da je novac uplatilo žiralno na broj bankarskog računa, dok traženi paket oštećenoj osobi nije do danas dostavljen”, naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Protiv S.K. će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu prevara, jer ova uprava i tužilaštvo preduzima mjere na dokumentovanju tog krivičnog djela.

Policijska uprava Trebinje upozorava građane da ne plaćaju unaprijed naručenu robu preko interneta, da štite svoje lične podatke i da podatke o platnim karticama ne šalju nepoznatim licima putem onlajn platformi, te da u slučaju sumnje na prevaru kontaktiraju besplatni broj 122.

Ostavite komentar: