Banjalučanin uhapšen zbog proizvodnje i prometa droge

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 22.10.2019. godine, operativnim radom na terenu, u Banjaluci, lišili su slobode B.S. iz ovog grada zbog krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Na osnovu naredbe nadležnog suda 23.10.2019. godine na području Grada Banjaluka, izvršen je pretres na više lokacija koje koristi osumnjičeni prilikom čega je pronađena i oduzeta određena količina materije koja asocira na opojnu drogu kokain, sredstva za pakovanje opojne droge, prezicne vage, mobilni telefoni, nosači sim kartica, određna količina puščanih metaka, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. Od lica je oduzeto oko 120 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu kokain.

Osumnjičeno lice je uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, saopšteno je iz MUP RS.Ostavite komentar: