Banjalučanin nije želio raskid pa oteo bivšu djevojku

BANJALUKA – Završetak emotivne veze sa dvadesetogodišnjakinjom teško je podnio dvadesetdvogodišnji Banjalučanin Marko Stanković, koji je po svaku cijenu htio zadržati bivšu djevojku pa ju je u banjalučkom naselju Lazarevo nasilno uvukao u automobil i odvezao u obližnju ulicu, primoravajući je da nastavi vezu s njim.

Nije poznato koliko su prije toga oni bili u emotivnoj vezi.

Kako Nezavisne novine saznaju, brzom intervencijom građana i policije mladić je ubrzo uhapšen, a djevojka je, kako saznajemo, pronađena nepovrijeđena u automobilu pasat, u kojem je bila s njim.

Naime, sve se odigralo u četvrtak u Ulici Ivana Kosančića u naselju Lazarevo u Banjaluci, kada su građani vidjeli da je mladić nasilno uvukao djevojku u auto, te su slučaj prijavili policiji.

Odmah po prijavi postupila je i policija, koja ih je ubrzo pronašla na parkingu u pasatu u obližnjoj Ulici Branka Popovića, u blizini tržnog centra koji se nalazi u pomenutom naselju, gdje je osumnjičeni mladić uhapšen.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, utvrđeno je da je mladić bio u emotivnoj vezi sa djevojkom i da ju je nasilno uvukao u automobil.

Osim toga, od djevojke je čak i oduzeo mobilni telefon i novac, pokušavajući da je primora da nastave vezu.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, oko pola sata iza ponoći identifikovali su, pronašli i uhapsili Banjalučanina M.S., a sumnjiče ga da je izvršio krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Ističu da je o svim okolnostima upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za pomenuto krivično djelo.

 

Izvor:(Nezavisne novine)Ostavite komentar: