Banjalučanin brata izbo nožem na spavanju?

BANJALUKA – Banjalučanin M.T. (31) uhapšen je sinoć u Banjaluci zbog sumnje da je nožem ranio T.D. (24).

Nezvanično, u pitanju je lice sa psihičkim poteškoćama koje je ubolo brata na spavanju, a koje će biti upućeno na psihijatrijsko liječenje.

“Povrijeđenom licu je pružena ljekarska pomoć i ono je zadržano na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, navedeno je u saopštenju Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnost predmetnog događaja, sa lica mjesta su izuzeti tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja i krivičnog postupka”, navodi se u saopštenju.

Iz UKC RS rekli su za “Nezavisne” da je u 00:10 sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u Urgentni centar dovezen pacijent T.D. (24), koji je hospitalizovan u Službi za torakalnu hirurgiju.

Prema riječima Slavka Grbića, ljekara u Službi za torakalnu hirurgiju, pacijent je zadobio ubodnu ranu u predjelu grudnog koša, te je odmah po prijemu urađena torakalna drenaža.

“Pacijent je zasad stabilnog zdravstvenog stanja, a opservacija pacijenta je u toku”, rekli su juče iz UKC RS.

 

Izvor:(Nezavisne novine)

 

Ostavite komentar: