Uspješan početak zimske turističke sezone na Јahorini

06.12.2021. | 22:10

Zimska turistička sezona na Jahorini zvanično je otvorena za vikend, koji je protekao odlično, o čemu svjedoče mnogobrojni skijaši na stazama dostupnim za ovaj period sezone, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

“Vikend je protekao odlično, što je samo još jedan dokaz da Olimpijski centar iz godine u godinu ostvaruje sve bolje rezultate i nastavlja da piše istoriju kada je u pitanju posjećenost i broj zadovoljnih skijaša”, navodi se u saopštenju.

Olimpijski centar “Jahorina” zabilježio je promet dva i po puta bolji u odnosu na isti period prošle zimske sezone, koji je već na današnji datum dostigao 65 odsto cijelog decembra prošlogodišnje sezone.

U saopštenju se dodaje da je veliki broj karata besplatno obezbijeđen za djecu iz svih sedam opština Sarajevsko-romanijske regije.

“Za period od četvrtka, 9. decembra, do nedjelje, 12. decembra, uz popust od 50 odsto na ski-karte za dnevno i noćno skijanje, Jahorina nastavlja da dočekuje skijaše i ljubitelje ove planine”, navode iz Olimpijskog centra.

U narednom periodu Olimpijski centar dočekuje posjetioce uz nastupe više od 20 izvođača u okviru “Balkan mjuzik festivala”, koji će biti održan tokom vikenda 10. i 11. decembra, kao i 17. i 18. decembra.

Trenutna visina snježnog pokrivača na Jahorini je 65 centimetara, što omogućava odlično skijanje za sve goste Olimpijskog centra.

 

 

Oznake: Jahorina