U organizaciji Predstavništva: Vinari Srpske na Međunarodnom sajmu vina u Beogradu

23.03.2022. | 16:32

Vinari i vinogradari iz Republike Srpske predstaviće se na predstojećem 12. Međunarodnom sajmu vina “Beovajn” /BEOWINE/ 25. i 26. marta u Beogradu, na zajedničkom štandu u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Zajednički štand u hali tri Beogradskog sajma u petak, 25. marta, u 12.00 časova trebalo bi da posjete ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac, ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić i šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović, saopšteno je iz Predstavništva.

Ovo je sedma godina da vinari iz Srpske, u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, učestvuju na ovom sajmu.

Predstaviće se Podrumi “Vukoje”, Podrumi manastira Tvrdoš, Vinski podrum “Anđelić”, Vinarija “Јungić”, Vinarija “Banjac”, Vinski podrum “Aćimović”, Podrum vina “Berak”, Vinarija “Pajić”, Vinski podrum “Sekulović” i Destilerija “Epoha”.

Ljubitelji dobrog vina moći će da se edukuju o novim trendovima u vinarstvu i degustiraju najkvalitetnija i najbolja vina sa prostora Republike Srpske.

Radno vrijeme 12. Međunarodnog sajma vina je od 10.00 do 19.00 časova.