Turistička organizacija RS na sajmovima u Ljubljani i Istanbulu

Turistička organizacija Republike Srpske će učestvovati na Međunarodnim sajmovima turizma “Natour Alpe Adria” koji se održava od 30. januara do 2. feberuara u Ljubljani i “Emitt” koji se održava u Istanbulu od 31. januara do 3. februara.

Turistička organizacija će u Ljubljani na samostalnom izložbenom prostoru predstaviti cjelokupnu punudu destinacija Srpske.

“Кako je sajam ‘Natour Alpe Adria’ orjentisan prvenstveno na promociju ‘out door’ turizma, avanturističkih sportova i drugih aktivnosti u pritodi, fokus promocije biće upravo na ovim vidovima turizma i destinacijama kao što su Jahorina, NP Кozara, NP Sutjeska, Banja Luka, Šipovo i okolina, Trebinja, ali i svih ostalih destinacija Srpske koje imaju bogatu gastro ponudu, ponudu vjerskog, banjskog i ostalih vidova turizma”, saopšteno je iz TORS-a.

Na štandu će pored predstavnika TORS-a biti i predstavnici Turističke organizacije Banjaluka, Turističke organizacije Istočno Sarajevo, Turističke organizacije Trebinje, Turističke organizacije Laktaši, Turističke organizacije Srebrenica kao i predstavnici destilerije Кrušik iz Modriče.

Na Međunarodnom sajmu turizma “EMITT” u Istanbulu, TORS će na osnovu Sporazuma o regionalnoj saradnji promociju turističke ponude i proizvoda Srpske predstaviti na štandu Turističke organizacije Beograda. Na sajmu će biti prisutni i predstavnici Olimpijskog centra Jahorina.

 

Izvor:(Nezavisne novine)

 Ostavite komentar: